3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

10 parmağında 10 marifet

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET

İzmir'de 30 yıldır bayan kuaförlüğü yapan Cumhur Kaplan, gündüzleri mesleğini akşamleyin de İzmir'in çeşitli eğlence merkezlerinde sahne alarak sesinin hünerini sergiliyor. Çeşitli meslek dallarında adından söz ettiren Kaplan, şimdilerde enerjisini müziğe vererek sahnelerde iddialı performans sergiliyor.

30 yıldır bayan kuaförlüğü yapan Cumhur Kaplan, sahne merakının uzun süre katıldığı korolorda başladığını söyledi. Kaplan, çıkardığı demo albümünün kendisine cesaret verdiğini belirtti. Her yeni gün yeni bir şarkının oluştuğunu belirten Kaplan, bayan kuaförlüğü yaptığı sırada repertuarını müzik çalarlardan kulaklıklar eşliğinde oluşturuyor. 20 yaşındaki delikanlılara taş çıkartabilecek bir enerjiye sahip olduğunu söyleyen Kaplan; "Benim için sahne bir terapi oluyor. Kimileri doktorlara giderek, resim

yaparak ya da kitap okuyarak sıkıntı ve streslerden uzak kalmaya çalışıyor. Ancak ben sahnede oldum vakitlerde gündüz yaşadığım yoğunluk ve stresten kendimi arındırabiliyorum" dedi.

Sahnede olmanın ayrı bir dünya olduğunu belirten Kaplan; şöyle konuştu: "Sahne gerçekten ayrı bir iş. Tamamen medeni cesaret ve özgüven isteyen bir çalışma. Müşteriyi sesinizle dinlendirmek, coşturmak ve isteklerine karşılık vermek ayrı bir çaba."

Birçok ünlü ismi kendisine örnek aldığını söyleyen Kaplan, müzik camiasında özellikle yan yana çalışmak istediği kişilerin Nükhet Duru ve Nil Burak olduğunu belirtti.

İLK KİTABININ GELİRİ KİMSESİZ ÇOCUKLAR VAKFINA

TV Programcılığı, gazetecilik ve bayan kuaförlüğü alanında başarılı bir isim olduğunu söyleyen Kaplan, ayrıca 3 yıl önce kaleme aldığı kitabının da Mart ayında okurla buluşacağı müjdesini verdi. Bugüne kadar kadınlar ya da çoğu ünlülerin hayat dramlarına satır başlarında tanık olunduğunu söyleyen Kaplan; sözlerini şöyle tamamladı: " 3 yıl önce 97 bölümlük bir dizi senaryosu niteliği taşıyan bir kitap yazdım. Ancak bu yıl Mart ayının 10'nunda raflarda yer alacak. Henüz kitabın adını koyamadık. Ancak

kitapta hayatının satın alındığı bir erkeğin yaşam mücadelesi anlatılıyor. Bunun en güzel yanı da kitaptan elde edilen gelirin bir kısmını eğitim vakıflarına bir kısmını ise kimsesiz çocuklar vakıflarına bağışlamak istiyorum"

10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
10 PARMAĞINDA 10 MARİFET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2011 Pazar 14:20:02
Güncelleme :6 Şubat 2011 Pazar 22:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?