5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

16 yaşında fakirlikten canına kıydı

16 YAŞINDAKİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, üç gün önce Erzurum'dan gelerek bir kafede işe giren henüz soyadı belirlenemeyen 16 yaşındaki Adem ismindeki çocuk, çalıştığı kafenin tuvaletinde kendini astı.

Polisin yaptığı incelemede, Adem'in "Anneciğim seni çok seviyorum. Bu hayat, bu fakirlik beni bu hale getirdi. Hakkınızı helal edin" yazılı not bıraktığı belirlendi.

Olay, saat 06.30 sıralarında Mithatpaşa Caddesi 368 numarada bulunan bir kafede meydana geldi. Yaklaşık üç gün önce memleketi Erzurum'dan gelerek kafede işe başlayan 16 yaşındaki Adem, sabah kafeye gelen iş arkadaşları tarafından tuvalette asılı bulundu. Bilgi verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Adem'in olay yerinde öldüğünü belirlerken, polis yaptığı incelemede Adem'in "Sevgili kardeşim okulunu oku. Okulunu ihmal etme, benim gibi olma. Anneciğim seni çok seviyorum. Beni bu hayat, bu fakirlik bu hale getirdi. Hakkınızı helal edin. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan Adem'in iş arkadaşları, Adem'in kimliğini yırtıp attığını gördüklerini iddia etti. Polis, Adem'in soy ismini belirleyip ailesine ulaşmak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 15:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?