2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

2 işçi toprak altında kaldı

İZMİR'DE KANALİZASYON ÇALIŞMASINDA GÖÇÜK: 2 YARALI

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Çaylı beldesinde kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, belediyenin kanalizasyon ihalesini alan yüklenici firmanın işçileri, akşam saatlerinde kepçeyle çukur kazarken toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan yüklenici firma işçisi Ali Sivaslı (28) ağır yaralanırken, bir işçi de toprak altında kaldığı için bayıldı.

Mesai arkadaşını çıkarmaya çalışan İsmail Mehmet (37) ise kurtarma çalışmaları sırasında boynundan yaralandı. 45 dakika süren çalışmalar sonucu toprak altından çıkartılan Sivaslı, bilincinin kapalı olması ve nefes alıp verememesi üzerine olay yerine çağrılan hava ambulansı ile Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaymakçı Belediyesi'ne ait ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baygın haldeki işçi tedavi altına alınırken, İsmail Mehmet ise aynı hastanede yapılan tedavisi sonrası taburcu edildi.

Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Korgan köyü Yeni Mahalle'de oturan ve 4 yıllık evli olan Ali Sivaslı'nın 1 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi. Sivaslı'nın 1 aylık işçi olduğu da belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 11:09:04
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 18:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?