2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

2 sayfalık not bırakıp atladı

İKİ SAYFALIK İNTİHAR NOTU BIRAKIP BALKONDAN ATLADI

İzmir'de henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren genç kız, 4. katta bulunan evinin balkonundan atladı. Genç kız bir aracın üzerine düşünce ölümden döndü.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sıralarında, Gaziemir ilçesi Malazgirt Sokak 1/6 numarada meydana geldi. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nde öğrenim gören 21 yaşındaki E.K., henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu oturdukları evin balkonundan atladı. Genç kız aşağıda bulunan 35 FY 083 plakalı aracın üzerine düştü. Gürültüyü duyan çevre sakinleri, olayı görünce durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ağır yaralanan genç kız, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından

ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan E.K.'nin kolunda ve bel kısmında kırıklar olduğu tespit edildi. Olayın ardından genç kızın evinde araştırma yapan polis ekipleri, E.K.'nin küskünlüklerini ve sıkıntılarını anlattığı iki sayfalık intihar notunu buldu. Baba Z.K. ve anne M.K.'nin ifadesine başvuran polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

İKİ SAYFALIK İNTİHAR NOTU BIRAKIP BALKONDAN ATLADI
İKİ SAYFALIK İNTİHAR NOTU BIRAKIP BALKONDAN ATLADI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 15:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?