3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

3 esrar operasyonu: 7 gözaltı

İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU

İzmir'in çeşitli ilçelerinde, polisin düzenlediği üç ayrı operasyonda, 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 49 kilo 700 gram esrar ile meşe olarak adlandırılan birer içimlik hazırlanmış 13 paket uyuşturucu ele geçirildi.

Menderes ilçesinde sokakta uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri takip başlattı. Ekiplerin araştırmalarının ardından ilçe merkezinde seyyar manavlık yapan M.K. ile eşi R.K'nın uyuşturucu ticaretini yönlendirdiği belirlendi. Yapılan takip sonucunda düzenlenen operasyonda, M.K. ve karısı R.K. yakalandı. Zanlıların üzerinden meşe olarak adlandırılan birer içimlik hazırlanmış 13 paket esrar ele geçirildi.

Zanlılardan R.K'nın müşterilerine sütyeninin altında sakladığı uyuşturucuyu çıkararak verdiği, kocası M.K'nın ise depo gibi kullandıkları hurda aracın içerisine uyuşturuyuyu gizlediği, müşterilerinin de oradan aldıkları tespit edildi.

İzmir'in Konak ve Bornova ilçelerinde düzenlenen diğer operasyonlarda da, doğu illerinde aldıkları uyuşturucuyu kendilerine ait özel araçla kente getirip sokak satıcılarına pazarlamaya çalışan iki farklı gruba darbe vuruldu. Uyuşturucu tacirlerinden sevgili olan F.D. ve R.U. 43 kilo 200 gram, A.Y, H.B. ve M.K. da 6 kilo 500 gram esrarla yakalandı. Gözaltındaki yedi zanlı adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İZMİR'DE ESRAR OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 15:01:02
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 17:26:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?