4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

30 ayda ev sahibi olma fırsatı

Ege-Koop’un bin 600 konutluk projesi Egekent-4’de yeni inşa edilen konutlar, dün çekilen kurayla sahiplerini buldu. Kaba inşaatı 22 ayda tamamlanan ve rekor bir hızla 30 ayda bitirilecek konutların sahipleri, dün kura heyecanı yaşadı.

S.S. Ayrancılar Nilüfer Konut Yapı Kooperatifi’nin ortakları, İzmir Fuarı Ada Gazinosu’nda noter huzurunda çekilen kurayla konutlarını seçti. Ege-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, Torbalı’ya bağlı Ayrancılar’da 5 bin kişinin yaşadığı bin 600 konutluk Egekent-4’te, 2003 Haziran’ında temeli atılarak dün kuraları çekilen daireler sayesinde 350 kişinin daha ev sahibi olduğunu söyledi.

Aslan, Ege-Koop’a bağlı kooperatiflerin genel kurullarına kura çekimi heyecanı ve mutluluğuyla başlamanın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Evim olsun benim olsun, ama kaliteli olsun diyerek Ege-Koop’un güvencesindeki kooperatiflere üye olan 350 kişi daha, anahtar ve tapu tesliminden önce ’kura çekimi’ heyecanını yaşıyor.

Yıl sonunda bitirilecek konutlarımız, kooperatifçilik sektöründe 30 ayda tamamlanacak olması itibariyle bir rekorun da adıdır. Bu pek çok projede konutları çok kısa sürede ortaklarına teslim eden bir kurum için gurur vericidir. Ailelerimizin, yıl sonunda yerleşecekleri konutlarında sağlıklı, mutlu ve huzur içinde bir yaşam sürmelerini diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 12:51:17
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 16:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?