27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİR

35 numaralı forma Başkan'a

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yapılan Çamdibi İdmanyurdu Spor Kulübü'nün yeni binasının açılışı, Başkan Aziz Kocaoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Açılışta yaptığı konuşmada "metro müjdesi" veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, bölgenin bir süredir ihmal edildiğini ama arka arkaya yaptıkları yatırım ve çalışmalarla hizmet getirdiklerini söyleyerek, "Bu bölge tarihinin en büyük projesi olan Halkapınar- Otogar metro hattı için bir iki aya kadar ilana çıkıp ihalesini gerçekleştirecek ve bu tarihi projenin temel atma onuruna hep birlikte erişeceğiz" diye konuştu. Yatırımları belediyenin kendi özkaynakları ile yaptıklarını belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan ile güzel bir uyum içinde çalıştıklarını hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu, dar gelirli vatandaşlara katkıda bulunmak için su ve ulaşıma zam yapmadıklarını ifade ederek, "Hep birlikte daha iyiyi gerçekleştirmek için mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberlik en büyük gücümüzdür" diye konuştu.


Daha sonra Çamdibi İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Muammer Hamdi Ülçay, katkılarından dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na kulübün 35 numaralı forması ile plaket verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Çamdibi İdmanyurdu Spor Kulübü'nün yeni binasında lokal, dinlenme salonu ve aerobik-jimnastik salonu bulunuyor.

..
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 11:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?