19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

7 katlı inşaattan ölüme atladı

Buca ilçesinde, işsizlik yüzünden bunalıma giren 24 yaşındaki Yalçın Öğretir, 7 katlı bir inşaattan ölüme atladı. 

Geç saatlere kadar evine dönmeyen Yalçın Öğretir'i aramaya çıkan Ferdi Faysal, arkadaşını yerde kanlar içinde bulunca hastaneye götürmek için yola kadar yaklaşık 100 metre sırtında taşıdı. 

Ancak Yalçın Öğretir'in yaşamını yitirmesi üzerine ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ferdi Faysal, "Birlikte burada alkol aldıktan sonra eve gittik. O tekrar evden çıkıp geç saatlere kadar eve dönmeyince ailesi telefonla beni aradı. Ben de onu inşaatın önünde düşmüş halde buldum" diye konuştu. 

Olay, Buca Kozağaç 242/27. sokakta gece saat 01:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bekar ve işsiz olan Yalçın Öğretir, arkadaşı Ferdi Faysal ile birlikte boş inşaatın yanındaki arsada birlikte alkol alıp sohbet ettikten sonra eve gitti. Bir süre sonra evden çıkan Yalçın Öğretir'in geç saatlere kadar eve dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi meraklanarak Ferdi Faysal'ı aradı. Bunun üzerine Faysal, arkadaşını aramaya çıktı. Yalçın Öğretir'i hiçbir yerde bulamayan Ferdi Faysal, en son birlikte alkol aldıkları 7 katlı inşaatın yanına baktı. İnşaatın önünde arkadaşını kanlar içinde bulan Ferdi Faysal, uzak olduğu için Yalçın Öğretir'i sırtında yaklaşık 100 metre kadar yola taşıdı. Öğretir'i hastaneye götürmek için taksi bekleyen Ferdi Faysal, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Ancak Yalçın Öğretir'in öldüğünü gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler Yalçın Öğretir'in öldüğünü tespit etti. Bunun üzerine ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Ferdi Faysal'ın, Yalçın Öğretir ile boş arsada alkol aldıklarını ve işsizlik yüzünden arkadaşının bunalıma girdiğini söylediği bildirildi. 

Olayla ilgili yapılan incelemelerde Yalçın Öğretir'in 7 katlı inşaattan atlayarak intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Gencin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 11:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gulsum yılmaz IP: 78.178.129.xxx Tarih : 26.08.2008 17:25:37

nıye boyle bırsey yaptın yalcın hem benı hemde aılenı mahfettın benı bu dunyada yanlız bıraktın aılsını bası saolsun mekanın cennet olsun yalcın sunu bıl hep aklımdasın hıc cıkmadın senı coook seven sevgıne layık olamayan sevgılın