5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

8'ide polisten kaçamadı!

ARANAN 8 KİŞİ POLİSTEN KAÇAMADI

İzmir'de, çeşitli suçlardan aranan 8 kişi polis tarafından bir hafta içinde düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği tarafından düzenlenen operasyonlarda, bir hafta içinde çeşitli suçlardan aranan 8 zanlı yakalandı. Polisin başarılı çalışması sonucu yakalanan zanlılar şöyle; Dolandırıcılık ve yağma gibi 7 ayrı suçtan çeşitli mahkemelerce aranan S.Y. (35) Konak ilçesinde bir yakının evinde saklanırken yakalandı.

Kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan Alaşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında yakalama kararı bulunan M.P. (61) Karşıyaka ilçesindeki evinde, Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi'nce yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından hakkında 10 kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ. K. (27) ise Bayraklı ilçesinde yakalandı. Operasyonlarını sürdüren polis, Silahla yağma suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan M.T. (22), yağma suçundan aranan T.Ç. (28), cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçundan hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A. (43), ile müessir fiil suçundan 2 yıl 2 ay 12 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.G. (39) ve resmi belgede sahtecilik suçuyla bir yıl 11 ay 10 gün hapis cezasıyla aranan M.K.Ç.'yi (53) saklandıkları yerde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 09:20:04
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?