26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Acılı babadan teslim ol çağrısı

Menderes ilçesinde 2 hafta önce bir gazinoya düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 26 yaşındaki oryantal Binnur Çiçekliler'in yakınları, bu zamana kadar katilin bulunamamasına isyan etti.

Yenişehir İşçiler Caddesi üzerinde toplanan Çiçekliler'in yakınları, gazino sahibi Ö.Y.'nin her şeyi bildiğini ancak söylemekten kaçındığını iddia ederek, "Eğer jandarma, bu olayın üzerine giderse katil kısa sürede bulunur. Gazinocu hala kızlarımızın 70 YTL ücretini ödemedi. Cenazesine bile gelmedi. Bizi arayıp başsağlığı bile dilemedi" diye konuştu.

.Menderes'teki Ömerin Gazinosu'nda yaşanan saldırıda başına isabet eden kaza kurşunuyla hayatını kaybeden oryantal Binnur Çiçekliler'in yakınları, Yenişehir İşçiler Caddesi'nde gösteri düzenledi. Acılı baba Ahmet Çiçekliler'in saldırıdan kurtulan 28 yaşındaki şarkıcı kızı Kezban ve 5 yaşındaki küçük kızı Göknur ile katıldığı eylemde, kurşun yağdırılan gazinonun sahibi Ö.Y.'yi sert bir dille eleştirildi. Binnur Çiçekliler ve ablası Kezban Çiçekliler'in bayram harçlıklarını çıkarmak ve kardeşlerine bayramlık kıyafet almak için gazinocuyla bir geceliğine 70'şer YTL'ye anlaştıklarını söyleyen yakınları, "Gazino sahibi bu parayı bile ödemedi. Zaten biz paranın peşinde değiliz. Bizi bir kere arayıp başsağlığı dilemedi. Bizim yanımızda olduğunu göstermedi. Onun bu tutumu bizi şüphelendiriyor. Kendisi eğer jandarmaya yardımcı olursa bu cinayet kısa sürede çözülür" diye konuştu. Aradan 2 hafta geçmesine rağmen gazinoya silahlı saldırıda bulunan kişinin yakalanamamasını eleştiren şahıslar, "Burada gazino kurşunlandı ama aslında kurşun bizim yüreğimize sıkıldı. Burada ölen masum, gariban gencecik bir kız ama sahip çıkan yok" dedi.

Yakınlarıyla birlikte gösteriye katılan acılı baba Ahmet ve kızı Kezban Çiçekliler, "Eğer bu katil vicdan sahibi şerefli bir insansa jandarmaya hemen teslim olur. Gencecik bir kızın hayatını nasıl söndürdüyse bunun hesabını da verir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 12:05:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?