9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Açlık rehin aldırdı

Diyarbakır'dan İzmir'in Çeşme ilçesine gelen, iş bulamadığı için aç kalan ve girdiği yazlıkta karnını doyuran genç, ev sahibinin polise haber vermesi üzerine kaçtı. Kaçarken vatandaşlar tarafından tartaklanan ve başka bir yazlığa girerek 18 yaşındaki gurbetçi bir kızı bıçakla rehin alan zanlı, polisler tarafından kısa sürede yakalandı.

Çeşme 1089 Sokak 17 numaralı yazlığa gelen A.E.B. (29) ev sahibi Şehriban Özbek'i bıçakla tehdit ederek mutfakta karnını doyurdu. Başka bir odadan polisi arayan Özbek'in olayı anlatması üzerine, ekipler yazlığa geldi. Bu sırada yazlıktan dışarı çıkan A.E.B, polisleri görünce kaçmaya başladı.

Polislerin kovaladığı zanlı, aynı sokakta bulunan Hüseyin Aykın'a ait yazlığa girdi. Hüseyin Aykın'ın kızı İdel Caroline Aykın'ı boğazına bıçak dayayarak rehin alan A.E.B, polislerden peşini bırakmalarını istedi. Zanlı, polis ekiplerinin tarafından kısa sürede etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Yazlığın önünde bekleyen vatandaşların tartakladığı zanlı, polisler tarafından emniyete götürüldü.

Gözaltına alınan A.E.B'nin, Diyarbakır'dan Çeşme'ye geldiği, iş bulamadığı için aç kaldığı, bunalıma girdiği, karnını doyurmak için girdiği yazlık sahibinin polise haber vermesi üzerine kaçtığı ve paniğe kapılarak genç kızı rehin aldığının belirlendiği bildirildi.

Zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra Çeşme Adliyesine sevk edildi.
A.A
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2006 Perşembe 16:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?