19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AKP'den Bayraklı'ya mucit aday

İzmirli Makine Mühendisi ve teknik öğretmen İsmail Yıldızkol, AK Parti'den Bayraklı Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıkladı. İlginç kişiliği ve icadlarıyla bilinen Yıldızkol, düzenlediği basın toplantısında, bugüne kadar ortaya koyduğu buluşlarını da basın mensuplarıyla paylaştı.


AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'den Bayraklı Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıklayan işadamı İsmail Yıldızkol, İzmir'in en güzel konumlu ilçesi olan Bayraklı'yı huzur, sağlık ve güven içinde yaşanacak bir ilçe haline dönüştüreceklerini söyledi.Yapmayı planladıklarını bir bir sıralayan Yıldızkol, yıllarca göz ardı edildiğini ifade ettiği Bayraklı'nın kötü imar görüntüsünü düzelteceklerini ve Bayraklı'lı hemşehrileriyle fikir birliği içerisinde çevre düzenlemeleri yapacaklarını kaydetti. Bayraklı'da yaşayan vatandaşlar için çok çeşitli aktiviteler düzenleyeceklerini belirten Yıldızkol, "Bayraklı'da esnafımızı mağdur etmeyecek şekilde yapılacak yatırımlara müsaade edeceğiz. Altyapı eksikliklerini tamamlayacağız ve Bayraklı'daki mahalleler arasındaki sosyal ve kültürel dengeleri sağlayacağız. Bayraklı'nın yollarını ve çevresini en güzel şekilde düzenleyerek herkesin dikkatini çeken elit bir şehir haline getireceğiz. Belediye ile çalışmalara girecek olan firmaları İzmir'den seçerek güzel ilimizin kalkınmasına yardımcı olacak ve ekonomik gelişmemizi sağlayacağız" dedi. Yıldızkol, Bayraklı'yı sadece İzmir de değil tüm Türkiye'de yeşil ve mavinin iç içe olduğu en güzel ilçe haline getireceklerini de ifade ederek, "Turan bölgesinin hakkı olan düzenlemeleri ve organizasyonları yaparak İzmir'in turizm denince ilk akla gelen bölgelerinden olmasını sağlayacağız. Bir ülkenin kalkınmasının en önemli ihtiyacı genç beyinlerdir. Bu anlayışla yola çıkarak gençlerimizin Bayraklı'daki okul ihtiyacına en kısa sürede çözüm bularak tüm gençlerimizin okumasını sağlayacağız ve okul ihtiyaçlarını karşılayacağız. Çocuklarını okula göndermekte ekonomik sıkıntı çeken ailelerin çocuklarına burs vereceğiz" dedi. Bayraklı sakinlerinin istedikleri tüm bilgiye ulaşabilecekleri internet desteğinin de bulunduğu merkezler yapacaklarını ve okuma yazma bilmeyen ebevenyler için kurslar açacaklarını belirten Yıldızkol, sanat merkezleri, tiyatro, sinema salonları, sergiler ve benzer faaliyetler gösteren merkezlere de ağırlık vereceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet akhan IP: 78.175.68.xxx Tarih : 4.12.2008 17:17:17

ismail bey sizi tebrik ediyorum.inşallah hayırlı olur.siz çok zeki ve mucit birisiniz.bayraklıya en yakışan ve başarılı olacak aday sizsiniz.tebrikler..