19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AKP'li kadınlara eğitim

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema, yerelde etkin ve güçlü bir siyaset yapmak için Kadın Kolları olarak eğitim çalışması başlattıklarını söyledi.


Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu'nda gerçekleştirilen 'Teşkilat İçi Eğitim Toplantısında' konuşan Ulema, halkla iç içe politikalar üreterek, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade etti. Ulema, bu anlamda 19 metropol ilçede görev alacak toplam 400 komisyon oluşturulduğunu, üçer kişilik ekipler halindeki bu komisyonların AK Parti'nin icraatlarını anlatacağını söyledi.


Oluşturulan bu komisyonların 19 Metropol ilçedeki en az oy alınan mahalleden başlamak üzere tüm mahalleleri dolaşarak kadınlarla birebir görüşmeye başladığını belirten Ulema, "Komisyonlarımız bu bölgelerde seçmenle yüz yüze görüşmeler yaparak onların sorunlarını dinliyor, AK Parti'nin çalışmalarını anlatıyorlar, yanlış bilgiler varsa onları düzeltiyorlar. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir'de hak ettiğine inandığımız, hizmete aç olan İzmir'li vatandaşlarımıza hizmetin nasıl yapıldığını göstermek ve daha modern bir kentte yaşamak için İzmir'i AK Parti belediyelerle tanıştırmak Kadın Kolları olarak en büyük hedefimiz olacaktır" diye konuştu.


AK Parti kadınlar olarak muhafazakar ve çağdaş Türk kadınını temsil ettiklerini ifade eden Nesrin Ulema, şöyle konuştu, "AK Parti'de kadınlarımızın daha etkin siyaset yapma imkanını olduğunu ve bize değer verildiğini biliyor ve inanıyoruz. Çünkü bizler herhangi bir genel başkan değil, yılların zor yetiştirdiği vizyonlu bir liderle Recep Tayyip Erdoğan 'la çalıştığımızın farkındayız" AK Parti İzmir İl Kadın Kolları, Teşkilat İçi Eğitim Toplantısına Devlet Bakanı Mehmet Aydın, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Nurdan Şanlı, MKYK Üyesi Ayfer Yıldırım , MKYK Üyesi Mürşide Balaban , İzmir Milletvekilleri Mehmet Tekellioğlu ve eşi , Tuğrul Yemişçi , Taha Aksoy , İl Başkanı Aydın Şengül ve eşi katıldı. Toplantıda, Kadın Kolları İlçe Başkanları, Mahalle Başkanları, Sandık Kurulu Üyeleri ve AK Parti üyesi kadınlar mahallelerinde yapacakları çalışmalarla ilgili eğitim aldılar.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?