8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

AKP'li kadınların moral gecesi

AK Parti Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Begüm Sevgen, İzmir'deki siyasi partileri kadın kollarında kendilerine rakip görmediklerini ifade ederek, “Bazı siyasi partilerin kadın kolları, 'Cumhuriyet Meydanı'nda toplanıp seçim startını verdik, Mahalle mahalle dolaşıyoruz' diye beyanatlar veriyorlar. Biz 4 yıldır, her hafta bir mahalledeyiz. Kadınlarımızın her türlü sorunlarında yanlarındayız'' dedi.
 
Konak Kadın Kolları, Fuar içi Yüzme Havuzu Düğün Salonu'nda düzenledikleri çay partisinde bir araya geldi. Toplantıda bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Begüm Sevgen, her hafta bir mahallede bir araya gelerek yardım toplantısı düzenlediklerini söyledi. Sevgen, şöyle konuştu: “Düzenlediğimiz bu yardım çayı partilerinde topladığımız paraları mahallelerde zor durumda olan kadınlarımıza götürüyoruz. İlçedeki birimimizi adeta halk günü gibi çalışıyor. Biz seçimden seçime değil, sürekli çalışma içindeyiz. Seçimden seçime yapılan çalışmaları halkımız ciddiye almıyor. Bu nedenle Konak'ta iddialıyız. İzmir'deki hiçbir siyasi partinin kadın kolları bizim gibi çalışamaz. Kadınlarımız da, seçimler geldiğinde kime destek vereceklerini çok iyi bilirler. Sürekli yanlarında olan kadınları tercih edeceklerdir”
Konak Kadın Kolları teşkilatının çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade eden AK Parti Konak İlçe Başkanı Nazmi Kalyoncu da, kadınların toplantısında yaptığı konuşmada, kadınların her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Ben Kadın Kolları Başkanımız Begüm hanımdan hep pozitif enerji alıyorum. Sürekli kadınların sorunları için koşturuyor" diye konuştu.
 
Konak İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği çay partisine, İlçe Başkanı Nazmi Kalyoncu, İlçe Başkanı Yardımcısı Sinan Demirci, diğer ilçelerin Kadın Kolları İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Alev Coşkun, Hacer Özcan, mahalle temsilcileri ve çok sayıda kadın katıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2006 Pazar 14:59:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?