2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

AKP'nin listesi sevindirdi

AK Parti'nin İzmir için milletvekili adaylığı listesi il teşkilatında olumlu karşılandı. Açıklanan listede isimlerine yer verilen taze vekil adayları sevinçleri partilileri ile birlikte kutladı.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı kent adına gösterilen isimleri olumlu bulduğunu açıkladı. İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Başbakan Erdoğan'ın liste hazırlanması sırasında sağduyulu davrandığını belirterek teşkilat olarak seslerine kulak verildiğini söyledi. İl Başkanı Ömer Cihat Akay; "Açıklanan listede genel merkezimizin özellikle teşkilatın sesine kulak vermesi, zaman zaman temayül yoklamalarının önemli olduğu ve teşkilatın sesine kulak verdiğini ben kıvançla görmüş oluyorum. Biz her zaman teşkilatın içinden gelen, teşkilatın dertlerini bilen, teşkilatın sorunlarını Ankara'ya taşıyan milletvekili adayı istiyoruz dedik. Onun için genel merkezimizin bizim bu sesimizi duyduğunu mutlulukla görmüş bulunuyoruz" diye konuştu.

Milletvekili aday adaylığı için AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Hamza Dağ, açıklanan listede adına yer verilmesinden dolayı yaşadığı sevinci partilileri ile birlikte paylaştı. 2. bölge 5. sırada aday gösterilen Dağ; "Almış olduğumuz bu sonuç AK Parti'nin ne kadar gençlere önem verdiğini, geleceğin siyasi kadrolarını oluşturmak için ne şekilde bir çalışma içinde olduğunu gösteriyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 19:54:02
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 23:16:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?