9
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Alacak-verecek meselesi: 1 kişi öldü

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde 3 Eylül Mahallesi Gençlik Caddesi üzerinde berber dükkanı işleten Mehmet Erir'in (28) dükkanına gelen Özkan Kılıç (30) ve Yılmaz Bulanık (27), iddiaya göre alacak-verecek meselesi yüzünden Erir ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine silahını Özkan Kılıç'a doğrultan Mehmet Erir, 5 el ateş ettikten sonra Yılmaz Bulanık'a da ateş etti. Özkan Kılıç vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybederken, Yılmaz Bulanık ise İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Mehmet Erir kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken, Yılmaz Bulanık'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İlk ifadesi Ödemiş Emniyet Müdürlüğü'nde alınan Erir, çıkarıldığı Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı'nca tutuklanarak Ödemiş Cezaevi'ne gönderildi. 

Ödemiş'in tanınmış ailelerinden Kılınç ailesinin ferdi olan ve eşi Ayşe Kılıç'ın yakında bir bebek dünyaya getireceği öğrenilen Özkan Kılıç'ın, askerliğini yaparken astsubayı yaralama olayına karıştığı belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2006 Pazar 18:13:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?