26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Aliağa Belediyesi öğrencileri sevindirdi

Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya Çanakkale zaferleri kutlamaları çerçevesinde Aliağa da bulunan tüm öğrencilere, özel olarak hazırlanmış “Çanakkale Zaferi” adlı bir kitapçık ile orta öğretim öğrencilerine yönelik iki adet 'OKS’ye Hazırlık' kitapları dağıttı. 

Aliağa Namık Kemal İlk Öğretim Okulunda kitapları dağıtan Başkan Kaya Çanakkale Zaferlerinin 93. yıldönümü kutlamaları çerçevesinde hazırlanan Çanakkale Zaferi adlı özel kitapçık ve OKS’ye hazırlık kitaplarının, geçmişini iyi bilen ve geleceğine umutla bakan nesiller yetiştirilmesine katkı koyacağını belirtti. Başkan Kaya “ Çanakkale savaşları tarihimizin altın sayfalarından biridir. Yeni yetişen nesillerimize bu savaşı ve bu savaşın kazanılmasını sağlayan yüksek ruhun anlatılması bize düşen en büyük görevlerdendir. Gençlerimiz ve çocuklarımız bu ruh bilincini, vatan sevgisini ve savaşın ne zor şartlarda kazanıldığını öğrenmeli ve yarınlarını imar ederken bu bilinç ile hareket etmelidir. Bilgi ile donatılmış nesiller geçmişinden aldığı güçle çok daha sağlam temelleri olan bir toplumu oluşturacaktı" dedi. 

Başkan Tansu Kaya OKS’ye girecek öğrenciler için hazırlanan özel kitaplar hakkında da bilgi vererek “ Aliağa da OKS’ye girecek tüm öğrencilerimiz için Türkçe- Matematik-Geometri ve Sosyal Bilgiler- Fen Bilgisi branşları için iki ayrı kitap hazırlattık. Maddi durumu yetersiz olan ve dershanelere gidemeyen öğrencilerimiz başta olmak üzere bütün öğrencilerimiz için çok faydalı bir kitap olacak. Öğrencilerimiz bu kitaplar ile hem konuları öğrenecekler hem de bol bol soru çözerek sınava hazırlanacaklar. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN KAYA NAMIK KEMAL İLK ÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU 

Öğrencilerimiz bizim hep önceliğimiz olmuştur diyen Başkan Kaya “Makamım her zaman öğrencilerimize açık oldu. Okulunuzdan gelen bir grup öğrenci de benden bir takım dileklerde bulundu. Okulu ziyaret etmem de bunlardan birisiydi. Bende sözümü tuttum. Aynı zamanda mezun olduğum okul olduğu içinde okulunuzun bende ayrı bir yeri var. Elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğim.” dedi.
 
Başkan Tansu Kaya Aliağa da eğitim ve öğretim adına her zaman öncelik verdiğinin altını çizerek tüm okulların fiziki şartlarından, eğitim araç ve gereçlerine kadar yardımlarını esirgemediklerini ifade etti. Başkan Kaya şöyle konuştu “ Eğitim adına her türlü fedakarlığa ve yardıma hazırım. Başkanlığım boyunca da bu konuda hep yanınızda oldum. Olmaya da devam edeceğim. Okulunuzun ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum ve bu ihtiyaçlarınız teker teker çözülüyor. Bu konuda endişeniz olmasın" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 15:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?