19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Aliağalı işadamı kazaya kurban gitti

İzmir- Çanakkale karayolu üzerinde bulunan Dikili çıkışında mıcıra kapılarak aracı takla atan Aliağa ilçesinin tanınmış iş adamlarından Sedat Taneli, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İzmir- Ayvalık seferi yapan otobüsü almak için 35 NJS 38 plakalı özel aracı ile Ayvalık'a gitmekte olan Aliağa ilçesinin tanınmış iş adamlarından ve Sebat Turizm Otobüs işletmesi sahibi Ertuğrul Güner'in damadı Sedat Taneli (41), Dikili çıkışında aracı mıcıra kaptırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Taneli'nin kullandığı araç takla atarak yoldan çıktı ve yolun sağ tarafında bulunan şarampole uçtu. Evli ve bir çocuk babası olan Taneli olay yerinde hayatını kaybetti. Sedat Taneli'nin vefatını duyan ailesi büyük bir şok yaşadı. Aile fertleri cenazeyi alarak Aliağa Devlet Hastanesi morguna getirdiler. Taneli'nin cenazesi ikindi namazını müteakip Aliağa Merkez Camiinden kaldırıldı. Cenaze törenine katılan eşi Handan Taneli (38) ve kızı Belenir Taneli(16)'nin sürekli gözyaşı döktükleri görüldü. Cenaze törenine aile fertleri, iş ve siyaset dünyasından tanınan çok sayıda seveni ve Aliağalılar katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 18:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Güner Kutay IP: 88.244.111.xxx Tarih : 12.12.2008 17:30:24

Bu son derece üzücü olayı henüz öğrenmiş bulunuyorum. Allahtan rahmet diler, ailesinin üzüntülerini paylaşır ve sabırlar dilerim. Güner.