2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Alsancak'ta dehşet gecesi!

İzmir Alsancak Semti'nde, iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

İzmir'in Alsancak semtinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada İdris Turşat ölürken, Esat Beşok ile şoförü Yasin Coşkun ve Sinan Tamtürk ağır yaralandı. Özel Ege Sağlık Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati fonsiyonları duran Beşok'u doktorlar yoğun müdahalenin ardından tekrar hayata döndürdü. Polis kaçan iki zanlıyı bulmak için çalışma başlattı.

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında Alsancak'ın en gözde sokaklarından biri olan Meksika Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Esat Beşok (28) ve şöforü Yasin Coşkun (35), aralarında husumet olan 4 kişilik bir grupla karşılaştı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda, sokağın ve kafelerin en yoğun olduğu anda silahlar çekildi. Karşılıklı ateş açılması sonucunda İdris Turşat, Esat Beşok, Yasin Coşkun ve Sinan Tamtürk baş ve vücutlarının çeşitli yerlerine aldıkları kurşunlarla ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKE SÜRÜYOR

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan İdris Turşat hayatını kaybederken, diğer iki yaralıdan Esat Beşok Özel Ege Sağlık Hastanesi'ne, Yasin Coşkun ise Alsancak Devlet hastanesi'ne kaldırıldı. Başından vurulan ve hayati fonksiyonları durduğu belirtilen Esat Beşok, götürüldüğü hastanede yoğun çabaların ardından tekrar hayata döndürüldü. Yasin Coşkun'un hayati tehlikesini devam etitği belirtildi.

BİLKAY OLAY YERİNDE

İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, olayın hemen ardından çatışmanın yaşandığı yere gelerek bilgi aldı. Ölen İdris Turşat'ın yakınları cinayetin işlendiği sokağa gelmesi ve taşkınlık yapması üzerine Bilkay, çevik kuvvet istedi. Olayla ilgili geniş araştırma başlatan polis, kaçarken ellerindeki silahı bir otomobilin altına atan zanlıları yakalamak için araştırma başlattı.

YARALAMADAN GÖZALTINA ALINMIŞTI

Başından ağır yaralanan Esat Beşok, geçen temmuz ayında Alsancak'ta bir barda tartıştığı Orhan Temiziş'i silahla yaralama ve rezidansta kumarhane kurmak için adam kaçırma suçlarında gözaltına alınmıştı. Çete kurmak ve yönetmek suçundan hükümlü Erol Beşok'un oğlu olan Esat Beşok İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü'nde zırhlı araçla adliyeye gönderilmişti
 

...
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2012 Pazar 13:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?