2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Arabası da denizden çıktı

İZMİR’in Güzelbahçe İlçesi’nde geçen cuma günü denizde cesedi çıkan MHP İl Başkan Yardımcısı Nurettin Tanrıverdi’nin günlerdir bulunamayan otomobili de kıyıdan 20 - 30 metre açıkta su altında balık adamların araştırmaları sonucunda bulundu. Otomobili çıkartma çalışmaları başlatıldı. Geçen cuma saat 07.00 sıralarında, Güzelbahçe Limanı’ndaki balıkçılar, kıyıda ceset görünce polise haber verdi. Ekiplerin araştırmasında, cesedin MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı, 2007 seçimlerinde milletvekili aday adayı olan 56 yaşındaki Nurettin Tanrıverdi’ye ait olduğu belirlendi. Menderes İlçesi’nde galvaniz fabrikası olan, inşaat işleriyle de uğraşan Tanrıverdi’nin, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’nda yapılan otopsisinde, suda boğularak yaşamını yitirdiği belirlendi. 2 çocuk sahibi Tanrıverdi’nin cenazesi, geçen cumartesi günü ikindi vakti MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın da katıldığı Balçova Uğur Cami’ndeki namazın ardından Narlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi. Polis kayıtlarına göre ölümü intihar olarak geçen Nurettin Tanrıverdi’nin kayıp olan otomobili ile cep telefonu aramalara rağmen bulunamamıştı.

AÇIKTA SU ALTINDA BULUNDU

Olay günü saatdeki hızı 80 kiometreyi bulan fırtına nedeniyle Nurettin Tanrıverdi’nin denize girdiği alan ile ise tespit edilememişti. Deniz Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilk gün yaptığı aramalardan da sonuç alınamamıştı.

Bugün sabah saatlerinde denizin durgun olduğu anı bekleyen balık adamlar, su altında tekrar çalışma başlattı. Ekiplerin araştırmaları bu kez sonuç verdi ve MHP’li işadamının kayıp olan otomobili balıkçı barınağından yaklaşık 20 - 30 metre açıkta su altında bulundu. Ekiplerin otomobili çıkartma çalışmalarının devam ettiği, araç üzerindeki araştırmalar sonrasında ise, olay üzerindeki sırrın da çözülebileceği bildirildi.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2012 Pazartesi 15:48:07
Güncelleme :24 Şubat 2012 Cuma 17:49:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?