5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Arkadaş kavgası kanlı bitti

İzmir'in Konak ilçesinde mevsimlik olarak aşçılık yaptığı öğrenilen iki arkadaşın kavgası kanlı bitti. İki arkadaş birlikte bir süre alkol aldıktan sonra henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan tartışmada Mesut A. (47) isimli işçi, 56 yaşındaki Ahmet Duran'ı bıçakla boğazından yaraladı. Ahmet Duran kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, cumartesi akşam saatlerinde Basmane Tren Garı'nda meydana geldi. Mevsimlik olarak aşçılık yapan Ahmet Duran ile arkadaşı Mesut A. birlikte bir süre alkol aldı. Alkol aldıktan sonra Basmane Tren Garı'na giderek oturan iki arkadaş henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada sinirlerine hakim olamayan Mesut A. yanındaki bıçakla arkadaşı Ahmet Duran'ın boğazını kesti. Duran da arkadaşının başında şişe kırdı. Kavgayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık

ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla Duran 112 görevlileri tarafından Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne, Mesut A. ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Duran hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Zanlı Mesut A. ise tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra adliyeye sevk edildi. Mesut A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 00:42:04
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 18:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?