5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Asansör Fuarı 124 firmayla açıldı

INELEX 2010 İZMİR’DE AÇILDI

Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ağırlayacak INELEX 2010 Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı 7. kez Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda açıldı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, sektörün nabzının tutulacağı fuarın ekonomik krizi aşmak isteyenler için zirveye çıkmanın güvenli yolu olacağını söyledi.

Efor Fuarcılık tarafından, EAYSAD’ın (Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteği ile İzmir’de iki yılda bir gerçekleştirilen INELEX 2010 törenle açıldı. 7. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’na bu yıl sektörde faaliyet gösteren 124 kurumsal firma katılıyor. Ağırlıklı olarak İzmir, İstanbul, Ankara, Kütahya, Giresun, Denizli, Antalya, Konya ve Bursa illerinden katılan Asansör Aksamı Üreticileri, Tedarikçileri ve Taahhüt Firmaları fuarda insan, yük ve hasta asansörleri, yürüyen merdiven, hidrolik asansör ve aksamları ile hizmetlerini ve sektördeki son trendleri gözler önüne serdi. Komponent üreticilerini montaj ve taahhüt firmalarıyla, montaj ve taahhüt firmalarını da son kullanıcıyla bir araya getiren organizasyona müteahhitler, mimarlar, mühendisler, emlak yatırımcıları, kamu yöneticileri, yerel yöneticiler, bina yöneticileri ve akademisyenlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Açılış töreninde konuşan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, Türkiye ve dünyada artan kentleşme bilincine paralel olarak asansörlerde güvenlik, konfor, verimlilik ve ekonomiklik gibi faktörlerin öne çıktığına dikkat çekti. Eyigele; “Asansör ve yürüyen merdiven sektörü, baş döndüren gelişmelere kayıtsız kalmamak için bilimsel ve teknolojik çalışmalara ağırlık vermektedir. Bir tarafta Asansör ve Asansör Teknoloji Fuarımız diğer tarafta ise sempozyumumuz gerçekleşecek. Üreticiler, aracılar ve nihai tüketiciler aynı platformda olacak. Geleceğe hep birlikte yön verilecek. Sektörün nabzının tutulacağı fuar ekonomik krizi aşmak isteyenler için zirveye çıkmanın güvenli yolu olacak” dedi. Eyigele öte yandan Türkiye’de halen kullanılan 160-170 bin asansörün en az yarısının yaşlanma nedeniyle modernizasyonun zorunlu hale geldiğini vurguladı.

Üç gün sürecek ve 11:00 – 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek olan INELEX 2010, ticari yönünün yanı sıra eş zamanlı olarak İzmir Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), İzmir Makine Mühendisleri Odası (MMO) tarafından düzenlenecek olan Asansör Sempozyumuna da ev sahipliği yapacak. “Asansörde Enerji Verimliliği” programda ele alınacak başlıca konu olacak.

INELEX 2010 İZMİR’DE AÇILDI
INELEX 2010 İZMİR’DE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 15:18:03
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 16:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?