3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Aşırı hız ölüm getirdi

OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, aşırı hız sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Fırat Koluman (29)'ın otomobili, yol kenarındaki köprü ayaklarına çarptı. Koluman, kaza yerinde öldü.

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında Anadolu Caddesi Naldöken Köprüsü altında meydana geldi. Karşıyaka'dan Konak yönüne 35 MFB 48 plakalı otomobiliyle giden Fırat Koluman aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil yol kenarındaki aydınlatma direğini devirdikten sonra köprü ayaklarına bağlı istinat duvarına çarptı. Otomobilinde sıkışarak ağır yaralanan Koluman'ı görenler durumu AKS 110 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan

incelemede talihsiz gencin hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü Fırat Koluman'ın başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldığını iddia eden görgü tanığı Mustafa Eren, "Kaza yapan araç köprü altından geçeceği sırada beyaz renkli bir araç onu sıkıştırdı. Sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedip duvara çarptı" dedi.

Özel bir şirkete bağlı olarak Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde kısa bir süre güvenlik görevlisi olarak çalışan Koluman'ın yaklaşık bir hafta önce işten çıkarıldığı öğrenildi.

OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI
OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI
OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI
OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI
OTOMOBİL KÖPRÜ AYAKLARINA ÇARPTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 09:32:03
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 13:04:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Suleyman IP: 81.213.142.xxx Tarih : 6.01.2011 16:53:26

Allah rahmet eylesın gerıde kalan aılesıne sabır versın mekanı cennet olsun . Amın