26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Asistan doktor intihar etti

İzmir'in Bornova ilçesinde bayan doktor, girdiği bunalım sonucu kendisini iple asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Evka 3 Semti 117/1 de ikamet eden, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Embriyoloji Bölümü'nde asistan doktor olarak çalışan M.G.B (35), 1 yıl önce depresyona girerek tedaviye başladı. 1 yıl boyunca tedavi gören 3 yıllık evli genç kadın, eşi E.B.'nin uyuduğu sırada iki katlı evlerinin zemin katındaki pencereye kendisini iple asarak intihar etti.

Sabah kalktığında eşini bulamayan E.B. zemin kata indiğinde eşinin cesedi ile karşılaştı. Polis tarafından yapılan incelemede cesedin başında "Eşime iyi bakın, kendimi daha fazla zorlayamadım. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı not bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, genç kadının ölümünü şüpheli bularak otopsi yapılması için cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2008 Cumartesi 21:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet bayram IP: 88.254.51.xxx Tarih : 13.05.2008 12:54:49

ya benim ülkemin güzel insanlarına ne oluyorda bu kadar intihara teşşebüs ediyor yalvarıyorum herkese lütfen daha sağduyulu daha cana yakın davranalım birbirimize ömrünün baharında olan arkadaşlarımız neden ölümü seçiyor anlamış değilim lütefn yardımlaşmayı ve paylaşmayı bırakmayalım elimizden sorunlar dertler paylaşarak azalır ulaşmak isteyenler mersinli_mehmetali33@hotmail.com birlik ve beraberlği elden bırakmayalım nemelazımcılık yapamaylım bu şekilde davaranarak daha bir çok insan kaybederiz