4
Mayıs
2024
Cumartesi
İZMİR

Aşk ateşi genç kızı denize atlattı

İzmir’de, erkek arkadaşıyla tartışan genç kız, kendisini denize atarak intihara teşebbüs etti. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarılan genç kız, Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay Alsancak Vapur İskelesi yakınında saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İzmir Alsancak’ta erkek arkadaşıyla tartışan Irmak Işıllak (19), denize atlayarak intihara teşebbüs etti. Erkek arkadaşı Muhammed Hasan Yüksel’le birlikte, gece geç saatlere kadar içki içen Irmak Işıllak, sabah saatlerinde gezmek için Kordon’a geldi. İddiaya göre, Yüksel’le bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan genç kız, kendini denizi attı. Bir süre buz gibi suda yüzen Işıllak, deniz polisi tarafından ikna edilerek bota bindirildi. Şoka giren genç kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Muhammed Hasan Yüksel, Işıllak’la yeni tanıştığını, birlikte iş aradıklarını, olay sabahı dolaşmak için Kordon’a gittiklerini ve onun bir anda denize atladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2005 Cumartesi 15:52:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?