2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Asker adayı intihar etti

İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı İğdeli köyünde asker uğurlama töreninin ardından kendisini silahla vurarak intihar eden gencin 22 Kasım'da askere gideceği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, askerlik görevini yapmak üzere İstanbul'a gideceği öğrenilen 3 yıllık evli Durmuş Akyüz (20) için arkadaşları dün akşam asker uğurlama eğlencesi düzenledi. Akyüz, birlikte eğlendiği arkadaşlarını evlerine yolcu ettikten sonra evinin bahçesinde eşi Seval Akyüz (20) ile bir süre oturdu.

Evini baba evinden ayıran ve bir süredir ekonomik zorluklar yaşadığı iddia edilen Akyüz, ekonomik sıkıntılar çekeceği endişesiyle eşi Seval Akyüz'e kendisini öldüreceğini söyleyip aniden eve girdi.

Eşinin söylediklerini önce şaka sanan Seval Akyüz panik içinde akrabalarından ve komşularından yardım istemek için sokağa fırladığı sırada evden silah sesi duyuldu. Silah sesi üzerine eve giren amcasının oğlu Ümit Akyüz (26) ve eşi Ayten Akyüz (22), av tüfeği ile kendisini göğsünden vuran Durmuş Akyüz'ü kanlar içinde buldu.

Hemen Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç, yapılan ilk müdahalenin ardından Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti. Cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen gencin 22 Kasım'da askere gideceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2011 Perşembe 18:21:30
Güncelleme :10 Kasım 2011 Perşembe 21:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?