26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Aslan'a muhtarlardan tam destek

Adı İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığıyla anılan Hüseyin Aslan'a Karşıyaka ve Bayraklı'nın 45 mahalle muhtarı tam kadro destek verdi.

BESİAD Başkanı Feyyaz Sungur'un öndeliğinde; Karşıyaka ve Bayraklı muhtarları ile Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği ve Platformu temsilcilerinin de katıldığı toplantıda; adı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları arasında geçen Hüseyin Aslan'a Karşıyaka ve Bayraklı'nın 45 muhtarından "tam kadro destek" geldi.

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Karşıyaka Altınbalık Restoran'da Karşıyaka ve Bayraklı'nın 45 mahallesinin muhtarı ile sivil toplum temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 50 kişilik bir grupla bir araya geldi. Hüseyin Aslan, Karşıyaka Sivil Toplum Kuruluşları Güçbirliği ve Platformu temsilcileriyle kent sorunları ve kent yönetiminde ortak akıl oluşumunun gerekliliği hususunda fikir alışverişinde bulundu.

BESİAD (Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Feyyaz Sungur, yaptığı konuşmada Ege Koop'un Türk insanının yaratıcılığına öncü olduğunu söyleyerek, Hüseyin Aslan tarafından yapılan projelerin istihdama ve planlı yerleşime katkı sağladığını açıkladı.

Karşıyaka Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şemikler Mahalle Muhtarı Mehmet Kasap ise Ege Koop'un başarılı çalışmalarını kutlayarak Hüseyin Aslan'a tüm muhtarlar adına çiçek takdim etti. Sorunlarını dile getiren muhtarları dinleyen Aslan, Karşıyaka'da üniversite ve yeni sağlık tesislerinin kurulmasının bir zorunluluk olduğunu kaydetti.

KASİAD (Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği) Başkanı Osman Avcı ise "Kişinin aynası yaptığı iştir. Bu yüzden lafa bakılmaz. Bu yüzden İzmirli, İzmir için bir şey yapanları bir yerlere getirmek zorundadır" dedi. Ege-Koop'un 25 yıldır yaptığı çalışmaları ve projeleri anlatan Hüseyin Aslan, "Biz Ege-Koop olarak şehrin merkezinde kooperatif değil, altyapısıyla belediye hizmetiyle şehir dışında yerleşim yerleri oluşturduk, kentler kurduk. Bu herkesin yapacağı bir iş değil" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 11:29:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?