19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Autoshow 4-9 Kasım'da yapılacak

İZFAŞ'ın Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğiyle gerçekleştireceği İzmir Autoshow-Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı, 4-9 Kasım 2008 tarihleri arasında yapılacak.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri, Kültür ve Sanat Etkinlikleri AŞ'den (İZFAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, İzmir Motorshow adıyla düzenlenen otomobil ve hafif ticari araçlara yönelik ihtisas fuarı beşinci yılında İzmir Autoshow adıyla açılacak.

Otomotiv dünyasının devlerini İzmir'de buluşturacak fuara, 30'a yakın dünya markası ve 80 civarında firmanın katılması bekleniyor. Prestij katılımın yüksek olacağı ''5. İzmir Autoshow–Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Fuarı''nda katılımcılar, özel tasarım standlarında, son model otomobil ve hafif ticari araç markalarını sergilerken, ziyaretçiler otomobil dünyasının en yenilerini görme, haklarında detaylı bilgi edinme, karşılaştırma ve satın alma olanağına kavuşacak.

Bu yılki fuara, dünya otomotiv endüstrisinin yeni ülkeleri Çin, Kore ve İran'dan da otomobil ve hafif ticari araç modelleri katılacak. Çinli Chery, Koreli Ssangyong ve İranlı IKCO – Samand fuarda ürünlerini sergileyecek.

Geçen yılki fuara Alfa Romeo, Audi, Bridgestone, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Dodge, Fiat, Honda, Hyundai, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen ve Volvo gibi dünyanın önemli otomobil markaları ve bu markaları pazarlayan firmalar katılmış, fuar süresince 14 yeni modelin lansmanı yapılırken, ziyaretçiler toplam 186 adet farklı model görme olanağına kavuşmuştu. Fuarı 40 bin kişi ziyaret etmişti.

AA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:07:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?