26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Avusturya basınına konuştu

Bu ülkede yayınlanan aylık Datum Magazin Dergisi muhabiri, Büyükşehir’e konuk oldu. Başkan, İzmir’in sosyolojik yapısını ve Türkiye açısından taşıdığı önemi anlattı

Avusturya’da yayınlanan aylık “Datum Magazin” Dergisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla Türkiye’nin siyasi gündemine ilişkin röportaj yaptı. “Datum Magazin” muhabiri Florian Skrabal’ın sorularını yanıtlayan Başkan Kocaoğlu, İzmir’in sosyolojik yapısını ve Türkiye açısından taşıdığı önemi anlattı.

Erdoğan’la da görüştüler
Derginin önümüzdeki aylarda yayınlanacak sayısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la yapılan röportajın yanı sıra Türkiye’de yaşanan son siyasi gelişmelere de yer verileceği belirtildi. Görüşmenin nedenini açıklayan Avusturyalı muhabir Florian Skrabal, Datum Magazin’in, ülkesindeki en etkili yayın organlarından biri olduğunu belirterek, Türkiye’de siyaset alanında son günlerde önemli gelişmeler yaşandığını ve bu süreci çeşitli perspektiflerden irdelemek istediklerini söyledi. İzmir’in, Türkiye’deki en önemli kentlerden biri olduğunu vurgulayan Skrabal, bu nedenle kentin belediye başkanının görüşlerinin de önem taşıdığını dile getirdi.

Milliyet Ege
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 10:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?