8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Aynı gün çıkan iki kavgada iki kişi öldü

İzmir'in Konak ve Karşıyaka ilçelerinde meydana gelen 2 ayrı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi. 

Örnekköy'de sabıkalı olduğu bildirilen Tuncay Özölkü, parkta tartıştığı kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Karabağlar'da ise alüminyum doğrama atölyesinde çalışan 18 yaşındaki Cüneyt Taştan bir arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Karabağlar'daki olay 5941 sokak 14 numara önünde dün saat 15.30 sıralarında meydana geldi. 

Bir aliminyum doğrama atelyesinde çalışan Cüneyt Taştan ile N.U. adlı (Nuri Uslu) arkadaşı arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonucu Cüneyt Taştan'ı göğsünden bıçaklayan arkadaşı kaçtı. Ağır yaralanan Cüneyt Taştan kaldırıldığı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. 

Örnekköy'deki olay ise 6007/11 Sokak'taki Goncalar Parkı'nda akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Tuncay Özölkü (20), adındaki kişi parkta tartıştığı kişi tarafından tabancayla sol koltuk altından vuruldu. Saldırgan kaçarken, Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde kaldırılan Özölkü, kurtarılamadı. 

Olaya karışan iki kişinin bir motosiklete binerek kaçtıkları belirlendi. Cinayet Bürosu ekipleri her iki olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2006 Perşembe 10:30:48
Güncelleme :17 Ağustos 2006 Perşembe 10:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?