8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Aziz Kocaoğlu muhtarları ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak İlçesi'nde bulunan Zafertepe, Çimentepe, 1. Kadriye, Kocatepe, Atilla ve Güneşli Mahalleleri'ni gezerek, muhtarları ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Kocaoğlu, Konak İlçesi'ndeki geziye, Zafertepe Mahallesi'nden başladı. Büyükşehir Belediyesi'nin sınarlarının genişleyip sorumluluklarının arttığını belirten Kocaoğlu, yeni ilçe ve beldelerde sürdürülen yoğun çalışmalarla ilgili mahalle muhtarlarına bilgi aktardı. 

Zafertepe mahalle Muhtarı Ceyhan Yücelmiş de, yeni bağlanan ilçelerdeki çalışmaları gördüğünü ve çok beğendiğini söyledi. Yücelmiş, "Bir şeye yeni başlamak en zor işlerden bir tanesidir. Gördüğüm kadarıyla zoru başarmışsınız. Bu zor işlerin üstesinden alnınızın akıyla çıkacağınıza inanıyorum" dedi. Yücelmiş, ayrıca mahallerinde bulunan cephanelik bölgesiyle ilgili düzenleme istedi. 

Daha sonra Çimentepe Mahallesi'nde muhtar Yaşar Şanlı, 1. Kadriye Mahallesi muhtarı Mustafa Bakır ve Kocatepe Mahallesi muhtarı Naile Dağıstanlı'yı da ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, muhtarlarla bilgi alışverişinde bulundu. Atilla Mahallesi Muhtarı Ali Çatkın Başkan Koacoğlu'ndan, Eşrefpaşa'dan Karabağlar'a giden otobüslerin mahallelerinden dolaşmasını istedi. Ayrıca mahallelerinde bulunan 456 Sokak çıkışına yaya geçidi yapılması talebinde bulundu. Güneşli Mahallesi muhtarı Özen Yanık da, Kocaoğlu'na mahalleleriyle ilgili taleplerini iletti.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2006 Cumartesi 14:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?