19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Babam bana zorla fuhuş yaptırdı

47 yaşındaki F.K’nin kendi öz kızı 25 yaşındaki F.K. ile Azerbaycan uyruklu R.K. ve F.Ç’ye Basmane semtindeki bazı otellerde fuhuş yaptırdığı belirlendi. Otele yapılan baskında baba F.K, kızı F.K. ile R.K. ve F.Ç. gözaltına alındı. Üç kadın, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. F.K. Emniyet Müdürlüğü binasından çıkarken babası yüzünden fuhuş batağına girdiğini söyledi. F.K. "Babam tutuklansın bir daha bırakılmasın. Onun yüzünden genç kızlığım kábus gibi geçti. Bataklıktan kurtulduğum için çok mutluyum. Artık normal kızlar gibi kendi hayatımı yaşayıp sevdiğim bir erkeği bekleyeceğim" dedi.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri ikinci operasyonu ise Eskiizmir semtinde kocası tarafından zorla erkeklere pazarlandığını öğrendikleri 26 yaşındaki S.B. için düzenledi. Eve yapılan baskında zorla fuhuşa zorlandığı belirtilen S.B. kurtarılırken, kocasının arkadaşı olan ve kendisine fuhuş için baskı yapanlardan M.Ç. gözaltına alındı. S.B. eşinden ve arkadaşından şikáyetçi oldu. Baskından kısa süre önce evden uzaklaştığı tespit edilen koca O.B’nin yakalanmasına çalışılıyor.

Kızı F.K’ye fuhuş yaptırdığı öne ürülen F.K. tutuklandı. S.B’ye fuhuş yaptıran M.Ç. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hürriyet/Taylan YILDIRIM
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 20:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?