3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Babasını öldürdüğü evde açlıktan öldü

İzmir' de 15 yıl önce babasını bıçaklayarak öldüren şahıs, aynı evde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Gürçeşme Semti 3533. Sokak 31 numaradaki evde oturan Şenol Doğan'dan uzun süre haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi.

Eve giren polis ekipleri, hareketsiz halde yatarken buldukları Doğan'ın öldüğünü belirledi. Yaklaşık 3 gün önce öldüğü saptanan Doğan'ın cesedi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İlk incelemede, Şenol Doğan'ın bakımsızlık ve açlık sebebiyle aşırı derecede zayıflıktan öldüğü belirlendi.

Kesin sonucun ise otopsiyle ortaya çıkacağı bildirildi. Komşuları, Doğan'ın bir süredir evden çıkmadığını ve son zamanlarda yemek bile yiyemeyecek hale geldiğini ancak korkudan kendisine müdahale edemediklerini belirttiler.

Şenol Doğan'ın 1996 yılının ekim ayında annesi Kadriye Doğan'ı evden kovduktan sonra babası Mustafa Doğan'ı bıçaklayarak öldürdüğü ve parçalara ayırdığı öğrenildi. Bir süre tutuklu kalan Doğan'ın, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için gönderildiği Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden cezai ehliyetinin olmadığı yönünde rapor verildiği belirtildi.

Annesi Kadriye Doğan'ın da 9 yıl önce vefat ettiği, bunun üzerine Doğan'ın çalışmak için yurtdışına gittiği, günlük işlerde çalıştığı ve beş sene önce Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2011 Perşembe 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?