5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bakanların İzmir çıkarması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta sonu programını AB müzakereleri dolayısıyla son dakikada iptal ettiği İzmir, bugün üç bakanı birden ağırlıyor.

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, beraberlerinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere, Türk Standartlar Enstitüsü (TSE) ve Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın (EBSO) düzenlediği törenlere katılmak üzere bu sabah saatlerinde özel bir uçakla İzmir’e geldi.

Bakanlar ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu, Adnan Menderes Hava Limanı’da İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, AK Parti İl Başkanı Ali Aşlık, EBSO Başkanı Salih Esen, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı M. Ali Susam, İzmir’deki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve iş adamları karşıladı.

Bakanlar ve Hisarcıklıoğlu, hava limanında beklemeden ve herhangi bir açıklama yapmadan, öğle yemeği için doğrudan EBSO’ya geçti. Üç bakan ve Hisarcıklıoğlu, TSE’nin saat 13.00’de Hilton Oteli’nde düzenlediği yabancı kuruluşlara sertifika töreni ile EBSO’nin saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlediği başarılı sanayicilere ödül törenlerine katıldıktan sonra Ankara’ya dönecek. Törenlere katılacak bakanlar ve Hisarcıklıoğlu’nun konuşma yapmaları bekleniyor.

İzmir
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 13:43:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?