3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Balkondaki ayak izi yakalattı

İzmir'de, bir eve giren hırsızı ayak izleri yakalattı. Olay, önceki gün Narlıdere ilçesi Çatalkaya Mahallesinde bir evde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen Narlıdere Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, evde yaptıkları aramada mutfak penceresinden eve girildiğini ve 1 adet dizüstü bilgisayar ile 2 cep telefonu çalındığını belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemede, hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlının parmak izi bırakmamak için kadın çorabı kullandığı ancak evin mutfak penceresi önünde bulunan mermer zeminde çıplak ayak izi bıraktığını tespit etti. Olayın çok yakın zamanda gerçekleştiğini fark eden ekipler, bölgede araştırma başlattı. Polis ekipleri yaptığı araştırmada, sokak içerisinde yakın civarda oturan ve hakkında daha önce hırsızlık suçundan işlem yapılmış O.B. (16) çıplak ayaklı ve terli olarak gözaltına alındı.

Narlıdere Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine teslim edilen O.B.'nin yapılan biometrik incelemede olay yerinden alınan ayak izi ile zanlının ayak izinin birbirine uyuştuğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan O.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2011 Pazar 09:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?