2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Ballarına sevgi katıp getirdiler

HAKKARİ'NİN BALINA SEVGİ KATIP GETİRDİLER

İzmir ziyaretinde Başkan Aziz Kocaoğlu ile bir araya gelen Hakkarili gençler, hediye olarak da bölgenin ünlü balından getirdi. Konuklarına İzmir'i anlatan Başkan, "Kendine has dik duruşu olan, alabildiğine gönlü açık, sevecen bir kent" tanımını kullandı.

İzmir Kent Kültürü ve Gelişimi Platformu (İZGEP)'in misafiri olarak kente gelen Hakkarili 21 üniversite öğrencisi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir havada gerçekleşen ziyarette sordukları sorular ile meraklarını gideren gençler, Başkan Kocaoğlu'nun Kahramanlar'daki “İzmir'e hoş geldiniz” yazılı dev afişindeki fotoğrafını görünce enerjisinden çok etkilendikleri belirterek, “Sizi gördükten ve sohbet ettikten sonra, bu birikimin, ışığın ve enerjinin nereden kaynaklandığını daha iyi anladık” şeklinde konuştu.

İzmir Kent Kültürü ve Gelişimi Platformu Başkanı Ulvi Puğ, Hakkarililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Muzaffer Tunçağ'ın da hazır bulunduğu ziyarete, öğrenci grup liderleri Hakkari'ye özel yöresel kıyafetleriyle katıldılar. Başkan Aziz Kocaoğlu'na illerinin tanıtım kitapları ile ünü Türkiye sınırlarını aşan Hakkari balı hediye eden öğrenciler, kente geldiklerinden bu yana edindikleri izlenimleri aktardı. İzmir'i kalkınmış ve gelişmiş, deniziyle beraber çok güzel bir kent olarak tanımlayan gençler, özellikle insanlarının misafirperverliğinden ve sıcakkanlılığından çok etkilendiklerini söyledi. Başkan Aziz Kocaoğlu ise İzmir'i “Kendine has dik bir duruşu olan, alabildiğine gönlü açık, sevecen bir kent” olarak tanımladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, ziyaretin sonunda Kocaoğlu konuk öğrencilere çeşitli hediyeler ve İzmir tanıtım kitaplarını armağan etti.

HAKKARİ'NİN BALINA SEVGİ KATIP GETİRDİLER
HAKKARİ'NİN BALINA SEVGİ KATIP GETİRDİLER
HAKKARİ'NİN BALINA SEVGİ KATIP GETİRDİLER
HAKKARİ'NİN BALINA SEVGİ KATIP GETİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 11:39:04
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 17:05:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?