3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Balon yerine Sudenaz'ı vurdular

BALON PATLATMAK İSTERKEN MİNİK SUDENAZ'I YARALADI

İzmir'de, eğlence amacıyla havalı tüfeklerle denizdeki balonlara yapılan atış sırasında tüfekten çıkan saçmalardan biri yürüyüş yapan 8 yaşındaki Sudenaz Altun'a isabet etti.

Hafif şekilde yaralanan Altun, hastanede yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Anneannesi Nuran Yoldaş, "torunuma bir şey oldu diye çok korktum. İnşallah en yakın zamanda bu eğlence araçları yasaklanır" dedi.

Olay, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır'dan tatile gelen 8 yaşındaki Sudenaz Altun, sahilde dedesi Hayri Yoldaş, anneannesi Nuran Yoldaş ve 5 yaşındaki kardeşi Emir Altun ile birlikte yürüyüşe çıktı. Sahilden denize doğru havalı tüfekle atış yapanların yanından geçtikleri sırada, havalı tüfekten çıkan demir bilyelerden biri sekerek minik Sudenaz'a isabet etti.

Sudenaz'ın acı içerisinde yere düştüğünü gören yakınları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Altun'u ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Altun, yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Anneannesi "Torunuma bir şey oldu diye çok korktum. İnşallah en yakın zamanda bu eğlence araçları yasaklanır" dedi.

Olayın ardından havalı tüfekle ateş eden 12 yaşındaki M.C. ve balonla atış yaptıran H.B. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Sudenaz'ın ailesi karşı taraftan şikayetçi olmadı. Şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2011 Salı 10:14:05
Güncelleme :3 Ağustos 2011 Çarşamba 09:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?