3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Bar çıkışı bıçaklı kavga!

İzmir'de, eğlenmek için bara giden iki arkadaş bar çıkışı tartıştıkları iddia edilen 3 kişi tarafından bıçakla yaralandı. İki arkadaştan Mustafa Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Zanlılar, kovalamaca sonucu yakalandı.

Olay, saat 02.40'da Vali Hüseyin Öğütcan Caddesinde meydana geldi. Arkadaşı Ünal Damar ile eğlenmek için bara giden Mustafa Şahin gece geç saatlere kadar alkol aldıktan sonra evlerine gitmek için dışarı çıktı. İki arkadaş henüz bilinmeyen bir nedenle 3 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Şahin göğsünden iki, sırtından da bir bıçak darbesi, arkadaşı Damar ise sol göğsünden tek bıçak darbesi ile ağır yaralandı.

Ağır yaralanan iki kişi olay yerine çağırılan ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Mustafa Şahin yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Ünal Damar'ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından otomobille kaçmaya çalışan E.Ç. (33), İ.K. (16) ve D.G. (23) polisin kovalamacası sonucu İnciraltı'nda yakalandı. Zanlılar, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2011 Pazar 10:25:04
Güncelleme :22 Mayıs 2011 Pazar 13:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?