8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Başarılı öğrenciye 'Otomobil'

Körfez Dershaneleri, 2006 ÖSS ve OKS'de başarılı olan öğrencilerini, düzenlenen törenle ödüllendirdi. OKS'de İzmir 1.'si ve Türkiye 2.'si olan öğrenciye, dershanesi tarafından son model bir otomobil hediye edildi. 

Konak İlçesi Basmane Semti'nde bulunan Körfez Dershanesi binasında düzenlenen törene, OKS Türkiye 2.'si Zeki Can Uzun (14) ailesiyle katılarak, otomobilinin anahtarını Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Mahmut Şahin'in elinden aldı. İzmir Fen Lisesi'ni kazanan ve otomobil için çok sevindiğini belirten Uzun, "Başarımda dershanemin çok büyük katkısı oldu. Son 3 ay yoğun bir tempoyla çalışarak, başarıya ulaştım. Artık dershanemle ÖSS sınavlarına hazırlanarak orada da iyi bir başarı elde etmek istiyorum" dedi. 

Başarıdaki temel sırrın öğretmen, veli ve öğrenci arasındaki kordineyi iyi sağlamak olduğunu söyleyen Körfez Dershaneleri Genel Müdürü Mahmut Şahin, "Hedefimiz, öğrenciyi sene başından itibaren motive etmek, başarı gösteren öğrencileri ödüllendirerek diğer öğrencileri de başarıya motive etmek. Körfez Dershaneleri, öğrencilerin başarılarını artıran ve başarıda devamlılık sağlayan bir dershanedir" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2006 Pazar 16:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?