26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başkan Egekentli kadınlarla buluştu

Semt gezilerini sürdüren Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'u Egekentli kadınlar mahallelerinde ağırladılar.

Çoğunluğunu emekli ve ev hanımlarının oluşturduğu kadın grubu Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut'la düzenlenen yemekli toplantıda buluştu.

Başkan ve belediye bürokratlarıyla bir araya gelen kadınlar Başkan Bulut'un çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler ve kendisine destek olduklarını açıkladılar.

Kadınlar toplantıda başkan Bulut'a sevgi gösterilerinde bulundular ve düşüncelerini ilettiler. Çiğli'de cumhuriyete sahip çıkan, çağdaş ve laik düşünce yapısının bulunduğunu belirten Çiğli Belediye Başkanı Ensari Bulut, bu konularda özellikle kadınların daha hassas olduğunu belirtti ve kadınların mücadele vermesinden ayrıca mutluluk duyduğunu söyledi. Belediye olarak kadın etkinliklerine özel önem verdiklerini hatırlatan Başkan Bulut, "Kadınlarımızı evlerinden çıkaran ve onlara katkı sağlayacak yönde çalışmalar yapıyoruz. Mesleki ve boş zamanlarını değerlendirici kurslar veriyoruz. Kadın gezilerimiz devam ediyor. Öte yandan açtığımız semt merkezlerimizle de kadınlarımıza ulaşıyoruz. Çiğli'nin çağdaş ve demokratik bir yapısı var. Kadınlarımızla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 12:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?