2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Başkan Şenol'un gurur günü

BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ

14'cüsü gerçekleşen Uluslararası Çocuk Şenliği'nin resmi açılışı ile birlikte yapımı tamamlanan tesis ve hizmet alanları görkemli törenle yapıldı. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, görev süresinin ikinci yılında bir günde 14 açılış yapmanın gururunu yaşadı. Bu yıl 14. kez düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği'nin de aralarında bulunduğu açılışların kurdelesini Şenol ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ birlikte kesti. Gaziemir Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği Başkanı olan eşi Birsen Şenol ile birlikte kurdele kesen Başkan Şenol'u binlerce Gaziemirli coşkuyla alkışladı. Törende, Gaziemir Belediyesi tarafından tamamlanan tesis ve hizmet alanları olan Fen İşleri Şantiye Tesisi, Temizlik İşleri Şantiye Tesisi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiye Tesisi, Sarnıç Çiçek ve Fidan Serası, 4 yeni park, Beyazevler Cumhuriyet Semtevi, Sevgi Mahallesi Sosyal Tesisi, Veterinerlik İşleri Binası, Sentetik Buz Pisti Salonu ve Festival Alanı hizmete sunuldu.

İki yılda Gaziemir'in çehresini değiştirerek yaşanacak kent haline getirdiklerini belirten Başkan Şenol, "Verdiğimiz sözleri birer birer yerine getiriyoruz. Bunları başarırken bize destek veren tüm Gaziemir halkına ve Ağabeyim Aziz Kocaoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şenol, hizmete açtıkları ve törenin gerçekleştirildiği İzmir'in en büyük sahnesine sahip festival alanında protokol bölümünün yer almadığını belirterek, “Değerli konuklarımız ayakta kaldı ancak bu sahneyi protokolsüzlük mantığı ile inşa ettik” diye konuştu. Kaymakam Tuğ ise, Gaziemir'de merkezi ve yerel yönetim ortaklığının en güzel örneklerini sergilediklerini ifade ederek, “Bugün Gaziemir için çok önemli bir gün. Gelişen ve her geçen gün yıldızı parlayan ilçemizde işbirliğinin güzel örneklerini veriyoruz" dedi.

Bakan Günay ise sözlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak başladı. Başkan Şenol'u çalışmaları ve özellikle tarihe ve kültüre sahip çıktığı için kutlayan Bakan Günay, “Tüm milletimiz hizmeti hak ediyor. İzmir de tarihi, toprağı ve insanıyla daha gelişmiş olmayı hak ediyor. İzmir'i daha yukarı taşımak için siyasi ayrım gözetmeden omuz omuza vereceğiz. Ülkemiz için kim ne yaptıysa onun kadrini biliyoruz ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar gelişip güçlenmeye devam edecek” diye konuştu.

BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
BAŞKAN ŞENOL'UN GURUR GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2011 Cumartesi 13:09:03
Güncelleme :23 Nisan 2011 Cumartesi 17:06:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?