26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başkan yeni yıl partisine katıldı

Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy engelliler parkında verilen yeni yıl partisine katıldı. Buca Belediyesi personeli yeni yıl kutlamalarına Başkan Cemil Şeboy'un makamında başladı.

Sabah saatlerinde başkanlık makamına gelen çalışanlar, Başkan Şeboy'un son kez yeni yılını kutladılar. Geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylık dilekçesini veren Başkan Cemil Şeboy, ziyarete gelenlerle tek tek ilgilendi. Meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve bazı bürokratlarda yeni yıl için gelen ziyaretçiler arasındaydı. Engelliler Parkı'nda düzenlenen yeni yıl partisi ise Başkan Şeboy'un ikinci durağı oldu. Engelli ailelerinin parti için hazırladığı pasta, börek ve çeşitli hamur işlerinden oluşan menü, lezzetiyle beğeni kazandı. Roman havasında göbek atan engelli ziyaretçiler, zeybekteki hünerleriyle izleyenlere "efe engel tanımaz" dedirttiler. Daha önce Belediye Başkanı Cemil Şeboy için yazdığı şiirlerle gündeme gelen Osman Nuri Akdemir isimli engelli şair yeni yazdığı şiirini Şeboy'a hediye etti.

Masa masa dolaşarak gelenlerin eğlencesine ortak olan Cemil Şeboy'un neşesi dikkat çekiciydi. Memnuniyetlerini Başkan Cemil Şeboy'la paylaşan aileler, Yetişkin Engelli Eğitim Merkezi dolayısıyla Şeboy'a teşekkür ettiler. 2008'de üzüntülü günler yaşandığını söyleyen Başkan Şeboy, yeni yıldan umutlu olduğunu söyledi. Şeboy, "İnsan için en değerli şey sağlık. Umarım yeni yılda sağlıklı ve mutlu günler yaşarız. Umutların gerçekleştiği bir yıl temennisiyle tüm halkımızın yeni yılını kutlarım" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:43:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?