19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başkandan çocuklara 23 Nisan harçlığı

Bu yıl 23 Nisan’da kentte yaşayan çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, büyük sürprizi son güne sakladı. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun talimatıyla ihtiyaç sahibi oldukları belirlenen 13 bin öğrenciye 100’er YTL “Bayram harçlığı” verilmesi kararlaştırdı. 

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla tüm Türkiye’ye örnek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi sayesinde İzmirli çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gerçek bir bayram havasında geçirecek. Çocuklar, Belediye’nin düzenlediği şenliklerle hem doyasıya eğlenecek, hem de cepleri bayram harçlığıyla dolacak. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan günü Limontepe Seniha-Hasan Saray, 25 Nisan’da ise Karşıyaka Evrenpaşa İlköğretim Okulu’nda şenlikler düzenleyecek. Ancak Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara yönelik sürprizleri bununla da sınırlı kalmadı. Çocuklara olan sevgisi artık herkes tarafından bilinen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentte yaşayan kimsesiz çocuklarla, fakir ve yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına unutamayacakları bir bayram hediyesi verdi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kayıtlarından ulaşılarak tespit edilen 13 bin çocuğa 100’er YTL bayram harçlığı dağıtılması kararlaştırıldı. Vakıfbank’ta çocukların adına birer hesap açtırılarak, harçlıkları yatırıldı.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 13:50:22
Güncelleme :21 Nisan 2008 Pazartesi 13:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?