19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Baykal: Karşıyaka'yı bölmek istiyorlar

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, "Karşıyaka bölgesini bölerek oyunlarla yönetimi ele geçirmeye çalışıyorlar. Ama biz buna fırsat vermeyiz ve o oyunları bozarız" dedi.


Bir dizi toplantıya katılmak üzere İzmir'de bulunan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yaptığı şehir turunda İzmirlilerle bir araya geldi. Bayraklı ilçesindeki Sevgi Yolu'nda esnafla ve vatandaşlarla buluşan Baykal, daha sonra ilçenin mahallelerini gezerek halkı selamladı. Bir kahvede oturup muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet eden Baykal, Bayraklı'nın ilçe olması konusuyla ilgili olarak, "Karşıyaka bölgesinde oyunlar yapmak istiyorlar. Buraları bölerek yönetimi ele geçirmeye çalışıyorlar. Ama onlara fırsat vermeyiz. O oyunu da bozacağımıza inanıyorum. Millet o oyunları yapanlardan daha üstündür. Buraya da CHP'li sosyal demokrat bir belediye kazandıracağız ve bu belediye büyükşehir belediyesi ile ele ele vererek güzel işler çıkaracak" dedi.


Baykal, Bayraklı'yı CHP'nin almasıyla bu bölgenin varoş olmaktan çıkacağını söyledi. İzmir'de Karşıyaka bölgesi dahil olmak üzere birçok 'Ali Cengiz' oyunlarının oynandığını öne süren Baykal, "O oyunları bozarız. Onun için de iktidara gelmemiz lazım. Önce yerel seçimlerde güzel bir ders vereceğiz. Arkasından da genel seçimler gelecek, orada da iktidarı değişeceğiz. Türkiye'nin parasını faizle yurt dışına aktarmak için değil, gençlerimize istihdam yaratmak için kaynaklarımızı kullanacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 21:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?