2
Mayıs
2024
Perşembe
İZMİR

Bayraklı Belediyesi'nde arama

İZMİR Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, öğle saatlerinde Bayraklı Belediyesi’ne giderek bazı ihale dosyalarına el koydu.

Bayraklı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ihalelerle ilgili ihbar ve şikayetler üzerine polis, mahkemeden aldığı kararla öğle saatlerinde Bayraklı Belediyesi’ne gitti. Bayraklı Belediyesi’nin ihale dosyalarının tutulduğu mali birimlerin toplandığı birimine gelen polisler şikayet konusu ihale dosyalarına el koydu. Polis herhangi bir gözaltı işlemi yapmadı. İhale dosyalarının oluşturulacak bilirkişiler tarafından inceleneceği, suç unsuru bulunması durumunda gerekli yasal işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

’BİZİM SIKINTILI DOSYAMIZ YOK’

Bayraklı Belediye Başkanı CHP’li Hasan Karabağ aramayla ilgili yaptığı açıklamada, yapılanın ’psikolojik baskı’ olduğunu öne sürerek şöyle dedi:

"Kültür Müdürlüğü’ne bağlı çocuk korosu kıyafetlerinin doğrudan temin dosyasını, 2011 yılında araç kiralama dosyası gibi çok sayıda doğrudan temin dosyası istediler. Şikayet üzerine savcılık bilirkişi tayin etmiş. Bu bilirkişi dosyaları inceleyecekmiş. İstedikleri kadar incelesinler. Bizim sıkıntılı dosyamız yok. Bu yapılan psikolojik baskı. Bunları da atlatacağız."

 

...
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2012 Salı 17:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?