8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Bayram öncesi maaş çilesi

İzmir'de, Ramazan Bayramı dolasıyla erken dağıtılan maaşlarını almak isteyen emekli vatandaşlar, günün erken saatlerinden itibaren banka önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Sabah namazından itibaren kendi banka şubelerine giden emekliler, bayram öncesi son mesai gününde maaşlarını çekebilmek için saatlerce kuyrukta beklediler. İzmir'in Konak İlçesi Yenişehir Semti Gaziler Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası önünde bekleyen emekli vatandaşların bazıları ATM cihazından para çekmek için beklerken, bazıları da bankadan maaşını almak için kuyruğa girdi. 

Kuyrukta beklemekten yorulan yaşlı vatandaşlar, yorgunluklarını biraz olsun dindirmek için kaldırım taşının üstünde bekledi. ATM cihazı önünde bekleyen bazı emekli vatandaşlarda, güneşten korunmak için başlarını gazete kağıdı ile örtmeye çalıştılar. Bu çilenin biran önce bitmesi için yetkilileri çözüm bulmaya çağıran emekliler, bir gün maaş kuyruğunda beklerken öleceğiz diye feryat ettiler. Bayram öncesi emekli maaşlarının dağıtıldığı için çok sevindiklerinide belirten emekliler, alacakları paralar ile çocuk ve torunlarına bayram harçlığı vereceklerinide söylediler.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 15:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?