8
Mayıs
2024
Çarşamba
İZMİR

Bebeğin annesi tutuklandı

İzmir'in Menderes ilçesinde, bir hafta önce, dövüldüğü gerekçesiyle hastanede tedavi altına alınan ve tecavüze uğradığı iddia edilen N.N.B'nin annesi F.B, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Menderes Jandarma Komutanlığında işlemleri tamamlanan F.B, Menderes Adliyesine sevk edildi. Dün, “toplumda infial yarattığı” iddiasıyla hakkında “yakalama müzekkeresi” çıkarılan F.B, savcılık tarafından tutuklandı.

Menderes Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, gazetecilerin görüşme isteğini kabul etmedi.

OLAY

İzmir'in Menderes ilçesinde annesi F.B. tarafından sağlık ocağına götürülen 1,5 yaşındaki N.N.B, yapılan muayene sonrası İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine gönderilmiş, vücudunda morluklar ve makatında yara bulunan çocuğun sert bir cisimle dövüldüğü yönünde rapor verilmişti.

Rapor üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, F.B. ile evinde kaldığı Y.V, M.D. ve ev çevresinde “gözcülük” yapan A.A. gözaltına alınmıştı.

Adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklanmış, anne F.B. avukatının üst mahkemeye yaptığı itirazın ardından serbest bırakılmıştı.

Tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Karşıyaka Çocuk Yuvası'na götürülen N.N.B, aynı gece yuvada rahatsızlanması üzerine yeniden hastaneye kaldırılmıştı.

Menderes Cumhuriyet Başsavcılığınca dün, anne F.B. hakkında “yakalama müzekkeresi” çıkarılmış, İzmir polisi tarafından yakalanan F.B, Menderes Jandarma Komutanlığına teslim edilmişti.


aa
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2006 Pazar 15:52:49
Güncelleme :5 Kasım 2006 Pazar 18:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?