3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Bedava altın izdihamı

BEDAVA ALTINA İZDİHAM

İzmir Mobilya Fuarı'nda yeni koleksiyonunun tanıtımını yapan bir firma, tanıtıma özel olarak içinde altın olan yastıkları fuar ziyaretçilerine dağıttı. Ücretsiz altınları kapmak için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

'Bez Bebek' ve 'Türk Malı' gibi ekranların en çok izlenen dizilerinde başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken ünlü manken Fatoş Kabasakal, İzmir Mobilya Fuarı'nda 40 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin en büyük mobilya firmalarından Başterziler Group markası Vitello Mobilya'nın yeni koleksiyonunu tanıttı.

Manken Fatoş Kabasakal ayrıca standı ziyaret edenler için hazırlanan ve bazılarının içine altın saklanan yastıkları dağıtırken izdiham yaşandı. Ücretsiz dağıtılan yastıklardan şanslı müşteriler altın kazanmanın sevincini yaşarken bazılarının bu heyecanı hevesleriyle sınırlı kaldı. Yaşanan izdihamda özellikle küçük çocuklar ve yaşlılar ezilme tehlikesi yaşadı. Yaşı küçük bir erkek çocuğunun altın yastıklardan almak için ağladığı ve gözyaşlarına boğulduğunu gören manken Kabasakal, gördüğü manzaraya duyarsız kalmadan küçük çocuğa yastıklardan hediye etti. Bu sırada yaşlı bir bayanın da yastıklardan almak için ön sıralarda ezilme tehlikesi yaşadığı görüldü.

Uzun süre yoğun iş temposu nedeniyle İzmir'e gelemeyen Fatoş Kabasakal hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 22. kez Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda yurt içi ve yurt dışından gelen firmalara kapılarını açan MODEKO 2011 İzmir Mobilya Fuarı'nda ziyaretçileri ağırlayan Vitello Mobilya yetkilisi Emre Başterzi, oturma grupları, koltuk ve kanepe takımları, yatak odası takımlarıyla yeni sezonda da oldukça iddialı olduklarını belirterek "2011 model yeni ürünlerimiz sağlam, fonksiyonel, kaliteli ve ekonomik şartların hepsini birden sağlıyor. Yeni dönemde özgün çizgilerle farklılığımızı ortaya koyuyoruz. Fuar boyunca standımıza gösterilen ilgi bizi oldukça memnun etti" dedi.

BEDAVA ALTINA İZDİHAM
BEDAVA ALTINA İZDİHAM
BEDAVA ALTINA İZDİHAM
BEDAVA ALTINA İZDİHAM
BEDAVA ALTINA İZDİHAM
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2011 Pazartesi 10:25:02
Güncelleme :11 Nisan 2011 Pazartesi 23:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?