19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Belediye, 1.200 okula hizmet götürecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanan Ayrancılar Ege-Koop İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Başkan konuşmasında, 2009 yılı ortalarına kadar İzmir'deki 1200 okulun tamamının elden geçirilmiş olacağını söyledi.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitime yaptığı katkıların artırılması konusunda hedef yükseltti. Bu kapsamda okullarda yapılan tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarından yararlanan Ayrancılar Ege-Koop İlköğretim Okulu yeni ve çağdaş bir görünüme kavuştu. Eğitim kalitesi yükselen ve çağdaş bir görünüme bürünen okulu ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çocukların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Okul Müdürü Sinan Kapusuz, okulda yapılan tadilat ve bahçe düzenlemesi ile ağız-diş sağlığı çalışmalarından dolayı Başkan Kocaoğlu'na teşekkür etti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ise, sağlık ve eğitimin yerel yönetimlerin görev alanında bulunmamasına karşın, insana yönelik bir çalışma olması nedeniyle önemsediklerini söyledi. Son dönemde 450 okulda tadilat yaptıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “2009 yaz aylarına kadar 1.200 okulun tamamını elden geçirmiş olacağız. Okullarımızı sağlıklı kullanırsak, tadilat için ayırdığımız kaynakların bir bölümünü eğitim şartlarının iyileştirilmesi ve bilgisayar laboratuvarları kurulması için kullanabiliriz” dedi. Torbalı Kaymakamı Nihat Kaynar da Başkan Kocaoğlu'na eğitime katkıları nedeniyle plaket vererek teşekkür etti.

..
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2008 Cuma 10:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?