3
Mayıs
2024
Cuma
İZMİR

Belediyede silahlı eylem

BELEDİYE KAPISINDA SİLAHLI EYLEM

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gelen bir şahıs, Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşmesine izin verilmeyince kafasına silah dayadı.

40 yaşındaki Hilmi Fidanboylu, güvenlik görevlilerine Aziz Kocaoğlu ile görüşmek istediğini söyledi. Başkan ile görüşmesine izin verilmeyen Fidanboylu, belinden çıkardığı silahı başına dayayarak ölmek istedi. 14 yıl önce belediye otobüsünün altında kalarak bir ayağını kaybeden oğlu Tolga Fidanboylu (17) için belediyeye karşı açtığı davada 287 bin lira tazminat kazanan baba Hilmi Fidanboylu, bu paranın 150 bin lirasını alan avukatının belediye avukatı ile parayı bölüştüğünü iddia etti.

Olay, gece saat 21.00 sıralarında İzmir Büyükşehir Belediyesi girişinde meydana geldi. Telefon satıcısı Hilmi Fidanboylu, belediye önüne gelerek güvenlik görevlilerine Aziz Kocaoğlu ile görüşmek istediğini söyledi. İçeri girmesine izin verilmeyince belinden çıkardığı tabancayı başına dayayan Fidanboylu, intihar etmek istedi. Güvenlikçiler durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri şahsı ikna etmek için uzun süre uğraştı. Ekipler tarafından ikna edilen Fidanboylu ekip

otosuna bindirilerek gözaltına alındı. 14 yıl önce meydana gelen kazada 17 yaşındaki oğlu Tolga Fidanboylu'nun belediye otobüsünün altında kalarak bir ayağını kaybetmesi sonucu belediyeye dava açan ve 287 bin lira tazminat kazanan Hilmi Fidanboylu'nun bu paranın 150 bin lirasını alan avukatının belediye avukatı ile parayı bölüştüğünü iddia ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BELEDİYE KAPISINDA SİLAHLI EYLEM
BELEDİYE KAPISINDA SİLAHLI EYLEM
BELEDİYE KAPISINDA SİLAHLI EYLEM

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 09:27:03
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 12:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?